TIPS        OVER AAD          CONTACT        

Kosten website

Kosten website en werkwijze

Wat kost een website bij Siteren?

“Wat kost een auto?”. Ergens tussen de 250 en 250.000 euro. Zo werkt dat ook met websites. Een simpele one-page website is natuurlijk goedkoper dan een website met webwinkel en een complete trainingsomgeving.

Maar ik snap dat je als ondernemer een richtlijn nodig hebt om te kunnen vergelijken en om te kijken wat er binnen je budget past. Daarom geef ik hieronder wat richtlijnen. Meer dan dat is het niet, mijn websites zijn altijd maatwerk en mijn offertes daarom ook!

Wel geldt: hoe completer jij de benodigdheden aanlevert hoe sneller en goedkoper ik kan werken! 

Voor een simpele website met één of meerdere pagina’s waarvan teksten, lay-out en dergelijke worden aangeleverd: vanaf 500 euro.

Een webwinkel inclusief werkende koppeling met een betaalsysteem (maar zonder vulling van artikelen): vanaf 1.250 euro.

Voor een website inclusief SEO-zoekwoorden onderzoek, marketingplan, geoptimaliseerde nieuwe teksten, ontwerp logo en huisstijl: hou rekening met rond de 5.000 euro. Dan heb je een hele complete website waarbij je volledig wordt ondersteund door meerdere specialisten.

Werkwijze

Ik bouw nieuwe websites altijd op een schaduwomgeving: uit het zicht van eventuele voorbijgangers op internet, maar wel toegankelijk voor jou. Je kunt dus het proces van de bouw helemaal volgen. Voordeel daarvan is dat we snel en effectief kunnen samenwerken. Is de website helemaal naar je zin? Dan verhuis is deze naar de omgeving (host) die jij wilt óf ik host de website voor je.

Elke website wordt door mij opgeleverd met een praktische gebruikershandleiding en toelichting. Op die manier kan jij zelf verder aan de slag met de website (mocht je dit willen). Het plaatsen van blogs of afbeeldingen, maken van nieuwe berichten of pagina’s: ik leer het je allemaal. Wil je het beheer en onderhoud zelf doen? Ik leg uit hoe je dit doet. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan kan ik dit van je overnemen. Je hebt dan nergens meer omkijken naar.

Wil je nog vaker gebruik maken van mijn diensten voor inhoudelijke aanpassingen? Bijvoorbeeld het maken van een nieuwe pagina, het plaatsen van blogs, aanmaken van nieuwe categorieën in je winkel. Dan kun je ook een strippenkaart bij me kopen. Je koopt op deze manier mijn ondersteuning goedkoper in én je bent mijn VIP klant en heb je altijd al snel een reactie van me.

et_willeke-paarsig
Aad heeft al heel veel websites voor mijn klanten gebouwd. Ik werk graag samen met een websitebouwer die meedenkt en als mentaliteit ‘het moet gewoon goed” heeft.
Willeke van den Heuvel
Mijn Gereedschapskist
Online Marketing partner voor het MKB

Standaard voor elke website

Ik hou niet van verrassingen achteraf, daarom zijn al mijn websites (zonder extra betaling!!) inclusief:

  • SEO voorbereiding (Yoast)
  • Aansluiting op Google Analytics en Search Console
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Uitgebreide beveiliging
  • Contactformulier
  • Social media knoppen
  • Gebruikershandleiding
  • Persoonlijke overdracht