TIPS        OVER AAD          CONTACT        

WordPress specialist

WordPress specialist : over Aad

Mijn  naam is Aad, zoals je waarschijnlijk wel verwacht had uit de paginatitel. Ik ben de kracht achter het bedrijf Siteren.

Als ik mezelf moet beschrijven in 3 woorden dan zijn dat: ondernemer, techniek, logistiek, humor, betrouwbaar en praktisch.

Ik ben jaren werkzaam geweest in de logistiek totdat ik in 2004 startte als ondernemer. Als mede-eigenaar van een grote webwinkel was ik verantwoordelijk voor de logistieke processen en het door mij zelf ontwikkelde CRM systeem. Mijn logistieke kennis en kunde (het moet kloppen, logisch opgebouwd zijn en vooral overzichtelijk) combineer ik met mijn liefde voor computers en websites. Websites moeten ook ‘gewoon goed’ zijn, logisch zijn opgebouwd, aanspreken en doen wat ze moeten doen.

Geen nerd

Regelmatig hoor ik van klanten dat ze blij zijn dat ik niet zo’n typische nerd ben: ik leg altijd in heel begrijpelijke taal uit hoe hun website werkt. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je begrijpt hoe de website werkt en dat je er (mocht je dit willen!) zelf mee aan de slag kunt gaan. Maar ook als je van plan bent om onderhoud en beheer uit handen te geven, dan is een beetje basiskennis vaak al heel fijn. Een website moet je ondersteunen bij je bedrijf, daarom is deze bij jou in dienst en niet anderssom.

Vindbaarheid

Door mijn samenwerking met onder andere Willeke, mijn echtgenote en eigenaar van een online marketing bureau, heb ik geleerd om op een andere manier naar websites te kijken. Meestal kijk je namelijk alleen naar de voorkant: ziet de website er mooi uit. Maar juist die achterkant is zo belangrijk: is deze veilig, snel, goed ingericht voor goede vindbaarheid. Hierdoor kan ik wel stellen dat de meeste websites van Siteren altijd iets extra’s hebben dan ‘alleen maar mooi’.

Veiligheid

Naast het bouwen van websites ben ik mijzelf de afgelopen jaren steeds meer gaan specialiseren in de veiligheid van websites. WordPress heeft als grote nadeel dat dit programma erg inbraakgevoelig is. Daarom is het zeer belangrijk om altijd de laatste updates zo snel mogelijk op de website te hebben draaien. Het zo maar automatisch updaten brengt grote risico’s met zich mee: als één van de programma’s daardoor niet meer samenwerkt met de andere dan kan je website er ineens heel anders uitzien of, erger nog, helemaal op blanco gaan. In principe zorg ik wekelijks handmatig voor alle updates. Maar bij een grote beveiligingsupdate dan draai ik die direct voor mijn klanten. Ook al is dat in de avond of in het weekend.

Bereikbaarheid

Een website moet 24×7 bereikbaar zijn. Ik ben dat niet. Maar wel van ’s morgens vroeg tot ’s avonds en indien nodig ook in het weekend. Ik werk samen met meerdere website bouwers die mij kunnen vervangen tijdens afwezigheid. Daarom kan ik ook gewoon van vakantie genieten en zijn de websites van mijn klanten in de veilige handen van mijn collega’s. De makkelijkste manier om mij snel te bereiken is gewoon via mijn telefoonnummer: 06-41705688.

Nieuwe website

Van een basis website zonder toeters en bellen tot uitgebreide webshops: de site moet doen waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.
Ook voor het verbeteren van bestaande websites kun je bij Siteren terecht.

Hosting

Naast een website heb je ook hosting nodig: een plek op een server waar de website op staat. De servers van Siteren zijn voorzien van de allerlaatste technologie waardoor ze snel en veilig zijn.

Onderhoud

Het onderhouden van een WordPress website is zeer belangrijk om inbraak en andere ellende te voorkomen. Dit doe ik handmatig en zorgvuldig waardoor je website altijd voorzien is van de meest recente software.