TIPS        OVER AAD          CONTACT        

Nieuwe website

Nieuwe website

of verbeteren bestaande website

Een nieuwe website die ook direct technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines

Een nieuwe website moet er niet alleen mooi uit zien, maar hij moet ook technisch in orde zijn. Google beoordeelt websites namelijk op zo’n 250 punten die allemaal in orde moeten zijn wil je met je website gevonden worden. Een groot deel daarvan zijn technische eisen. Ik probeer zo veel mogelijk aan die eisen te voldoen. Ook als vindbaarheid minder belangrijk is, is het wel fijn voor je website bezoekers als je een snelle en veilige website hebt.

Alle websites van Siteren zijn standaard onder andere voorzien van:

 • een mobielvriendelijk uiterlijk (responsive thema)
 • programma’s die de website versnellen (o.a. caching)
 • programma’s die afbeeldingen verkleinen zonder dat ze minder van kwaliteit worden
 • een beveiligde SSL verbinding (https://www.domeinnaam.nl)
 • beveiligingsprogramma’s die het hackers lastig maakt om in te breken
 • een SEO-programma voor de vindbaarheid
 • aanmelding bij Google Analytics (statistieken) en Google Search Console

Waar kan ik je bij helpen?

Advies en ondersteuning

Soms is het lastig te bepalen wat je nodig hebt in je website of wat je er nou precies mee wilt bereiken. Kom dan een keer vrijblijvend praten. Ik geef je graag advies en ondersteun ondernemers bij hun reis naar een website die bij ze past!

Een simpele website

Heb je voldoende aan een website waar niet veel toeters en bellen op staan? Deze kan ik voor je maken. Bijvoorbeeld met deze pagina’s:

 • Homepagina
 • Producten/diensten
 • Over ons
 • Contact

Jij levert teksten, logo, huisstijl en kleuren aan, en ik zet deze website voor je in elkaar.

Een webwinkel

Voor een webwinkel is het belangrijk dat deze veilig is in verband met privacy gevoelige informatie (naam, adres, rekeningnummer, etc.). Consumenten moeten het vertrouwen hebben dat ze te maken hebben met een betrouwbare winkel. Daarnaast wil je ook goed gevonden worden. Voor webwinkels is zoekmachineoptimalisatie erg belangrijk.

De webwinkels die ik bouw zijn voorzien van een beveiligde (SSL)verbinding, een webwinkel programma binnen WordPress, een programma voor het optimaliseren van pagina’s en artikelen en natuurlijk een aansluiting bij een betaalomgeving naar keuze (tbv iDEAl betalingen).

2nd Opinion

Heb je een website en je twijfelt over de techniek? Is de website traag of heb je het idee dat er is ingebroken? Ik kijk met plezier met je mee.

Een maatwerk website

Met WordPress is bijna alles mogelijk te bouwen. Een reserveersysteem voor tickets voor trainingen, een agenda, een contactformulier met conditionele logica (als het antwoord dit is, dan volgt die volgende vraag), etc. Wat heb jij nodig ter ondersteuning van jouw bedrijf? Waar wil je je bezoekers en klanten mee ondersteunen online? Ik kan het voor je bouwen.

We gaan samen zitten om jouw wensen en eisen te inventariseren. Heb je een grafisch vormgever, tekstschrijver of SEO-specialist nodig? Dan nodigen we die ook uit zodat we je een compleet pakket kunnen aanbieden. Omdat ik met meerdere specialisten samen werk én niet werk met een vast thema met standaard instellingen, kan ik een maatwerk website aanbieden, gemaakt in WordPress.

Optimaliseren bestaande website

Heb je al een website en is deze verouderd of niet geoptimaliseerd? Of misschien heel traag waardoor klanten gaan klagen? Ik kijk graag voor je of ik je website kan verbeteren. Ook als je zelf je website hebt gebouwd, dan kan ik (samen met jou) achter de schermen van je website kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Voor websites die al een tijd niet zijn onderhouden kan ik een kopie maken van de website en deze op een ‘schaduwomgeving’ zetten. Op die manier kunnen we uittesten of de website te updaten is zonder dat er allerlei zaken mis gaan. Op die manier blijft de website gewoon online terwijl wij aan de achterkant bezig zijn met verbeteringen door te voeren.

Enkele websites die door mij zijn gebouwd

Bekijk voor meer voorbeelden de Portfolio pagina.

Heb je belangstelling voor een website van Siteren? Bel (06-41705688) of mail me (aad@siteren.nl) dan vooral!